PRODUCT UITGELICHT:

Gezond variëren met de vernieuwde broodmixen van 

Product uitgelicht: VitaSon_156

VitaSon, sinds 1999 de welbekende reeks broodmixen van Sonneveld, zijn vanaf september vernieuwd: alle varianten zijn in lijn gebracht met de laatste wensen en eisen van de bakkers en consumenten en lopen vooruit op de laatste inzichten. De vertrouwde waarden van VitaSon, zoals de volle smaak, goede tolerantie en goede deegverwerking zijn natuurlijk gehandhaafd. Als u VitaSon gebruikt, kunt u rekenen op een goede, constante kwaliteit en heeft u een broodeerlijk antwoord op alle vragen van uw klant.


ONTDEK DE

ACTIES

SPAAR VOOR UW GRAANMOLENTJE

Overheerlijk & Broodeerlijk

Smaak is voor veel consumenten het belangrijkste criterium als het gaat om de keuze van hun voeding. Gezondheid en duurzaamheid volgen kort daarop. Men wil vooral begrijpen welke ingrediënten er in voeding (brood) zitten.

 

Het overheerlijke brood dat u bakt met VitaSon, is volledig aangepast aan de wensen en eisen van de consument van nu. Zo bevat dit brood geen toegevoegde suikers en palmolie en is het vrij van cysteïne, soja, lupine, melk, lactose, ei en andere dierlijke ingrediënten. De meergranenbroden uit de VitaSon serie zijn aangepast volgens de laatste inzichten. Ze bevatten minimaal drie soorten graan voor minimaal 5% per graan op het gebakken brood. De gebruikte grondstoffen zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd, op een zo duurzaam mogelijke manier. Alleen die ingrediënten zijn toegevoegd die nodig zijn voor een eerlijk en overheerlijk brood. Een broodeerlijk verhaal.

Brood & Gezonde voeding

In de nieuwe Schijf van Vijf, van het Voedingscentrum, heeft volkorenbrood en bruinbrood een duidelijke rol. Brood is een belangrijke bron voor vezels, jodium, ijzer en B-vitamines. Het belang van volkoren- en bruinbrood is hiermee nogmaals onderstreept. Als we brood weglaten uit onze voeding is het lastig om de misgelopen voedingsstoffen alsnog binnen te krijgen (bron: www.voedingscentrum.nl). 

 

Meer over de consumentenactie


Kijk op www.broodeerlijk.nl

Broodeerlijke winactie voor de consument

Ziet u dit broodeerlijke verhaal wel zitten? Bestel dan twee zakken VitaSon en ontvang van ons een promotiepakket met onderstaande materialen. Met deze promotiematerialen kunt u een winkelactie opzetten waarmee uw klanten een sauna-arrangement t.w.v. 100 euro kunnen winnen! Neem contact op met uw vertegenwoordiger om deel te nemen aan deze actie.

 

Toonbankkaart (A4)

Product uitgelicht: VitaSon_42

 

Mini brochure stickers (150 stuks)

Product uitgelicht: VitaSon_43

 

RECEPTENKLAPPER

Product uitgelicht: VitaSon_44

SPAAR VOOR UW EIGEN GRAANMOLENTJE!

Bekijk onderstaande video

 

Bij aankoop van de broodmixen uit het VitaSon assortiment kunt u nu sparen voor een Hawos Oktagon graanmolen. Met deze graanmolen maalt u zelf uw tarwe. Vervang 10% van uw bloem of meel met zelfgemalen graan en u zult zien dat uw broden een onderscheidende kruimstructuur krijgen.

 

Interesse?

De Hawos graanmolenactie werkt op voorinschrijving. Vanaf september tot eind november 2016 kunt u via uw Account manager intekenen op de actie. Schrijf in op het aantal kilo’s die u af denkt te nemen tot eind december 2016 en bepaal het bedrag van het molentje. Hoe meer kilo’s, hoe hoger de korting. Begin januari zullen de molentjes uitgeleverd worden.


Gezond variëren mét de vernieuwde broodmixen van VitaSon! Een broodeerlijk antwoord op alle vragen van uw klant.

 
5/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...