Foto Pim van der Breggen

Bestaande tradities in een nieuw jasje!

 

Na een aantal jaren waarin we het als branche moeilijk hebben gehad en veel negatiefs over brood te verwerken kregen, horen we nu weer veel goeds. Brood staat weer duidelijk op de kaart. Zie de rol van volkorenbrood in de schijf van vijf. Én voor het eerst in jaren is het broodverbruik weer toegenomen! Wat ik ook mooi vind, is dat we als totale branche, zowel ambacht als industrie, in gesprek zijn om te kijken hoe we samen ons mooie vak verder kunnen ontwikkelen. Een mooi initiatief dat nodig is naar de toekomst toe.

 

Deze positieve vibe zien we ook terug als we om ons heen kijken in de markt. Er is veel aandacht voor ambachtelijke (traditionele) producten op streekmarkten, festivals, etcetera. Onze Sonneveld bakkers zijn aan de slag gegaan om deze tradities in een nieuw jasje te steken.

 

Wat binnen Sonneveld bijna onder de noemer traditioneel kan worden gezet, zijn onze VitaSon mixen. De eerste mix werd geïntroduceerd in 1999. Inmiddels bestaat VitaSon uit een mooie lijn met diverse varianten en daar zijn wij trots op. We hebben VitaSon klaar gemaakt voor de toekomst. Uw wensen als bakker en de eisen die de consument van nu stelt, zijn hierbij ons uitgangspunt geweest. Lees er alles over in deze HandSon.

 

Laten we de komende maanden genieten van alle (vernieuwde) tradities, maak er een mooi najaar van en zet het ambacht op de kaart. Succes!

Pim van der Breggen
Commercieel Directeur Nederland

HandSon uitgave 2: Bestaande tradities in een nieuw jasje. Lees nu hét inspiratiemagazine voor de ambachtelijke bakker!

 
3/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...