nieuws_45


Verandering van spijs

Sonneveld Group B.V. en Broer Bakkerijgrondstoffen B.V. zijn verheugd te melden dat per 1 september 2016 70% van de aandelen van Broer Bakkerijgrondstoffen overgedragen is aan Sonneveld.


Lees verder


Vanuit een strategisch oogpunt vullen de twee bedrijven elkaar uitstekend aan. Sonneveld is een innovatief bedrijf, met focus op broodverbetermiddelen, broodmixen en lossingsmiddelen. Broer Bakkerijgrondstoffen is een gevestigde naam als producent van een reeks hoogwaardige banketgrondstoffen.

 

Peter Verhagen, Algemeen Directeur van Sonneveld, benadrukt dat de aankoop van Broer Bakkerijgrondstoffen een versterking betekent voor beide bedrijven. Zowel de bedrijfscultuur en het productportfolio als het klantensegment van beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan. “Met deze overname hebben we een volgende stap gezet in onze ambitie om een totaalleverancier te zijn voor de bakkerij. Door het creëren van synergie tussen de bedrijven zijn wij ervan overtuigd dat we een sterkere marktpositie kunnen bekleden. We zien de toekomst met het volste vertrouwen tegemoet”, aldus Peter Verhagen.

 

Broer Bakkerijgrondstoffen B.V. blijft voortbestaan onder de vertrouwde naam, als dochteronderneming van de Sonneveld Group.


Over Broer Bakkerijgrondstoffen

nieuws_46 - logo 60 jaar

Broer Bakkerijgrondstoffen B.V. kent een lange historie die in 1920 begon met de oprichting van het bedrijf door de heer C.P. Broer. Het bedrijf groeide uit tot een toonaangevende producent van amandelspijs, banketspijs, koekjesspijs, marsepein en banketpoeders. De fabriek die in 1994 werd gebouwd beslaat een terrein van 9000 m2. Deze fabriek bestaat uit twee onderdelen, te weten een spijsfabriek en een poederfabriek en behoort tot de modernste in Europa.

Lees het nieuws over de overname van Broer Bakkerijgrondstoffen door Sonneveld in de HandSon.

 
10/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...