Foto Pim van der Breggen

Het is weer die tijd

van het jaarDe lente komt eraan! Dat is gewoonlijk de periode dat mensen weer meer naar buiten gaan, een terrasje pakken en alvast wat lekkers halen voor Pasen. Nu is het rustiger op straat en in de winkels. Anderen hebben het juist nu extra druk. We gaan ervan uit dat de maatregelen, die genomen worden rondom het coronavirus, afdoende zijn en dat we met zijn allen snel weer van de lente kunnen gaan genieten.

 

Vanwege de RIVM maatregelen zijn wij helaas ook genoodzaakt voorlopig zo min mogelijk klantbezoeken te doen. Dit neemt niet weg dat we graag met jou in contact blijven en te ondersteunen waar nodig. In deze Handson vind je dan ook, zoals je van ons gewend bent, weer inspirerende recepten om jouw klanten toch ook dat geniet-moment te geven in deze tijd van al dat moeilijke nieuws rond corona. Juist in deze tijd staan we op als 1 land! Het Oranje gevoel! Samen staan we sterk en daar past toch even genieten bij van bijvoorbeeld onze Orange Cake/gebak.

 

Ook onze baktechnische adviseurs zijn bereikbaar via mobiel, whats’app, skype, etc. Is ondersteuning op afstand niet voldoende dan zoeken we natuurlijk naar een passende oplossing.


Pim van der Breggen

Commercieel Directeur Nederland

Pim Speaks voorjaar 2020_850

Pim van der Breggen, Commercieel Directeur Nederland bij Sonneveld, rijkt frisse en fruitige ideeën aan voor het bakkersvak en om de consument te verrassen. Lees nu de nieuwe uitgave van de HandSon, hét inspiratiemagazine voor de ambachtelijke bakker.

 
3/15
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...