100 jaar 
passie 
voor spijs

Dit jaar blikken we terug op 100 jaar mooie rijke amandelhistorie. Letterlijk en figuurlijk, want binnenkort is een limited edition authentieke Broer Bitterkoekjesspijs beschikbaar, verpakt in een origineel spijsblik dat in een nieuw jubileumjasje is gestoken. Echt een collectors item! Er zijn slechts 100 jubileumblikken beschikbaar. Wil jij ook eenmalig je bitterkoekjesspijs in dit unieke blik ontvangen? Bestel het jubileumblik dan snel door onderstaand formulier in te vullen!

VRAAG HET JUBILEUMBLIK AAN

100 jaar passie voor spijs_897

Cornelis Peter (Cor) Broer, van origine bakker/ patissier, besloot in 1920 een andere weg in te slaan. Het produceren van spijzen en marsepein deden de bakkers toen zelf, vaak naast reguliere werktijden. De productie hiervan was ook nog eens kritisch. Als een deeltje gist of restje brooddeeg bij de spijsmassa kwam, werd deze door vergisting onbruikbaar. Cor zag dit als kans in de markt en zo werd in 1920 het bedrijf Broer opgericht, ‘Hollandsch Eerste Electrische Amandelspijsfabriek’. Dit jaar kijken we terug op 100 jaar passie voor het mooie product, dat gemaakt wordt onder de merknaam Broer.

100 jaar passie voor spijs_874
100 jaar passie voor spijs_873
100 jaar passie voor spijs_875

Cornelis Peter (Cor) Broer, van origine bakker/patissier, besloot in 1920 een andere weg in te slaan. Het produceren van spijzen en marsepein deden de bakkers toen zelf, vaak naast reguliere werktijden.

 
13/15
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...