PRODUCT UITGELICHT:

ProSon, the easy way

to premium quality!

Product uitgelicht: VitaSon_156

ProSon is een productlijn broodverbetermiddelen voor wit-, bruin-, volkoren-, vruchten-, luxe- en krokantbrood. Deze staan al sinds 2002 garant voor kwaliteit in de bakkerij, want ProSon garandeert procestolerantie, verwerkingsgemak en een goede kwaliteit van het eindproduct. In het eerste kwartaal van 2017 krijgt ProSon een nieuwe verpakking. De vertrouwde smaak en de constante ProSon-kwaliteit blijven gehandhaafd.

Lees meer


Verbeterde verwerking

Met elkaar komen we tot het beste resultaat. Daarom is er samen met bakkers besproken, hoe het gebruik van ProSon nog makkelijker gemaakt kan worden. Naar aanleiding van dit marktonderzoek is er kritisch naar de huidige verpakkingen gekeken en is de ‘easy opening’ ProSon-doos ontwikkeld. De verpakking kan aan twee zijden geopend worden, waardoor deze makkelijker is in het gebruik. De verpakkingsinhoud van tien blokken van één kilogram blijft ongewijzigd.

 

ProSon krijgt een nieuwe look

Naast het verbeterde gebruiksgemak krijgt ProSon de passende uitstraling die het product verdient. De doos en de wikkel van de ProSon worden in lijn gebracht met de nieuwe Sonneveld huisstijl. Gedurende de komende maanden zal de overgang naar deze nieuwe verpakkingen plaatsvinden.


In het eerste kwartaal van 2017 krijgt ProSon een nieuwe verpakking. De vertrouwde smaak en de constante ProSon-kwaliteit blijven gehandhaafd. Lees meer in de HandSon van Sonneveld.

 
5/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...