Foto Pim van der Breggen

KEUZES MAKEN

met het oog op de toekomst!

Na een drukke periode is het goed om te evalueren waar we staan. Hoe heb ik mijn bedrijf het afgelopen jaar aangestuurd? Welke ontwikkelingen hebben we doorgemaakt? Welke dingen waren goed en wat moet er anders?

 

Keuzes maken is van alle tijden, dit jaar staan bijvoorbeeld de verkiezingen ook weer op het programma. Wat gaat het worden dit jaar en wat betekent dit voor de economie en voor mij als ondernemer? Soms betekent het ook dat er dingen niet gedaan kunnen worden. En dat is goed, je moet niet alles willen. Het is beter om drie dingen goed te doen dan tien dingen half.

 

Binnen Sonneveld hebben we het afgelopen jaar veel keuzes gemaakt met het oog op de toekomst. We zijn verschillende trajecten gestart en blijven ons ontwikkelen op allerlei gebieden. Voor 2017 staat er weer een mooi Puur voor de Bakker programma gepland, vol inspiratie dat hopelijk leidt tot nieuwe keuzes. Wij wensen u weer een succesvol jaar toe en staan klaar om u daar weer bij te helpen!


Pim van der Breggen

Commercieel Directeur Nederland

Pim van der Breggen, Commercieel directeur Nederland bij Sonneveld, vertelt u meer over de te maken keuzes in de bakkerij. Lees nu de nieuwe uitgave van de HandSon, hét inspiratiemagazine voor de ambachtelijke bakker.

 
3/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...