EBIC klaar voor de toekomst

 

EBIC klaar voor de toekomst_71

EBIC
EBIC is een open innovatiecentrum voor spelers in de Europese bakkerijketens, zoals grondstoffenleveranciers, machinefabrikanten en bakkerijen. Het platform is bedoeld voor productontwikkeling en onderzoek. Door het creëren, delen en toepassen van kennis kunnen we waarde aan de bakkerij toevoegen.

Wat is het doel?

De vernieuwingen die binnen EBIC doorgevoerd zijn, hebben als doel:
• Meer mogelijkheden te creëren om vergelijkend te kunnen testen.
• Meer en betere mogelijkheden te verwezenlijken om gelijkmatig te kunnen bakken.
• Meer werkplekken te creëren.
Op deze manier kunnen we onze klanten wereldwijd nog beter helpen.

 

Aanpassingen

Er zijn een aantal nieuwe machines gekocht, zoals kneders, ovens en rijskasten. Daarnaast is het aantal werkplekken uitgebreid, zodat er meer mensen tegelijk in EBIC kunnen werken. Ook is de hele indeling van EBIC gewijzigd, zodat de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk gebruikt wordt.

 

Schitterend resultaat

Al met al is het een hele verbouwing geweest, maar het resultaat mag er zijn. In een schitterend vernieuwd EBIC kunnen de applicatiebakkers hun werkzaamheden met de beste apparatuur uitvoeren. Heeft u hulp nodig vanuit EBIC? Wij helpen u graag!


Het European Bakery Innovation Centre (EBIC) is klaar voor de toekomst. De applicatiebakkerij is vernieuwd en uitgebreid. In de HandSon leest u hoe EBIC u als bakker toegevoegde waarde kan bieden.

 
10/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...