Foto Pim van der Breggen

  Samen 

is mijn favoriete plek

           om te zijn!

Sinds de corona-crisis zijn wij Nederlanders vaker thuis… Zonder voorbij te willen gaan aan de vele schaduwkanten van deze crisis, vind ik persoonlijk dat er ook iets goeds uit voort is gekomen.

 

We ontdekten dat we het niet altijd ver weg hoeven te zoeken, zoals reizen naar andere landen of eten buiten de deur. Begrijp me goed: daar kan ik ook erg van genieten, maar tijd doorbrengen met familie of vrienden is zó waardevol en kan gewoon in onze eigen omgeving.

 

Samen zijn, tijd aan elkaar besteden en echt contact hebben, dát is waar het om draait. ‘Convivio’ noemen de Italianen het. Vrij vertaald: ‘samen met elkaar eten, genieten en praten versterkt de vriendschap’. In het Engels hebben ze de uitdrukking ‘Breaking bread together’, tegenwoordig gebruikt als: ‘samen eten verbroedert’.

 

Laten we samen genieten van de feestmaand december. Vergeet niet om familie en/of goede vrienden uit te nodigen: ‘samen brood breken’, dat is waar het leven over gaat!

 

Pim van der Breggen

Commercieel Directeur Nederland


Pim van der Breggen, Commercieel Directeur BeNeLux bij Sonneveld, spoort de branche in om samen te werken en te genieten. Lees nu de nieuwe uitgave van de HandSon, hét inspiratiemagazine voor de ambachtelijke bakker.

 
3/13
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...