P     R    O    D     U     C     T       U     I    T     G    E     L     I     C     H     T

COPY Product uitgelicht Broer Amandelkoekjesspijs_999

Al 100 jaar...

  passie voor
      amandelspijs!

Nu we beginnen te wennen aan het nieuwe normaal, willen we ook graag een beetje gezelligheid terug. Is het niet out of home, dan halen we het wel in huis zodat we alsnog samen kunnen genieten van al het lekkers wat het najaar te bieden heeft. We geven dan graag iets meer geld uit aan kwaliteitsproducten. (bron: FoodService Instituut) 

Amandelspijs is een mooi ambachtelijk product, dat als basis dient voor veel producten in elk (najaars)assortiment in de bakkerij. Een kwalitatief hoogwaardige spijs kan net dát onderscheid bieden, waarom klanten juist deze producten in jouw bakkerswinkel kopen en er thuis van genieten!

 

“Wij zorgen ervoor dat de spijzen gewoonweg ontzettend lekker zijn, van hoge kwaliteit en voldoen aan de wensen van de klanten. Dat doen we al 100 jaar met veel passie voor dit product.” Aldus Jaap van Beek, productiedirecteur van Broer spijsproducten en eigenaar van 3 banketwinkels in Rotterdam. 

Al 100 jaar... passie voor amandelspijs!_341

Al in 1920 ging Cornelis Peter (Cor) Broer specialiseren in de productie van amandelspijs en marsepein. Sindsdien is de passie voor deze mooie producten nooit weggegaan. Voor de Broer amandelspijsrange worden alleen de allerbeste amandelen gebruikt. Ontdaan van hun bruine velletje worden de hele amandelen aangeleverd in de Sonneveld fabriek in Waddinxveen. Na een zorgvuldige kwaliteitscontrole gaan de amandelen door een waterbad van 80 graden. Dat is belangrijk voor het doden van micro-organismen en vooral om het gewenste vochtgehalte voor verdere verwerking te bereiken.

 

Continue bewaken we de hoge kwaliteitseisen. En dat proef je! Alleen zo kan Sonneveld een mooi kwaliteitsproduct garanderen waar ieders bakkershart én natuurlijk consumenten blij van worden! 

Sonneveld viert 100 jaar passie voor spijs. Met onze expertise helpen wij bakkers de beste amandelspijs producten te maken.

 
11/13
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...