C R E A T I E F   C O M B I N E R E N

CREDI® COMPOUND

De fruit boost voor jouw banket!

CREDI® COMPOUND de fruit boost voor jouw banket_703

Nieuw in het assortiment banketproducten zijn de CREDI® Compounds. Deze compounds zijn een serie van hoogwaardige fruitconcentraten die eenvoudig in diverse applicaties gebruikt kunnen worden. Als smaakmaker om een neutrale bavaroise om te toveren tot seizoenspecialiteit of als variatie op je cake, je kunt er alle kanten mee op! Gemakkelijk veelzijdig… en lekker! Bekijk de applicaties die Niek van Waarde met de CREDI® Compounds gemaakt heeft op nl.sonneveld.com/credi-compounds.

 

Het assortiment CREDI® Compound wordt geïntroduceerd in vier fruitvariaties. Met de smaken aardbei, bosvruchten, citroenlimoen en mango-passievrucht kun je tal van variaties maken op je bestaande producten. De handzame spuitfles waarin de compounds zijn verpakt is een echte pré als het gaat om eenvoudig doseren en hygiënisch werken.

 

Alle soorten in de range van CREDI® Compound bevatten natuurlijke aroma’s en kleurstoffen. Deze compounds hebben allemaal een hoog aandeel fruit… en dat verschil proef je!

 

Met deze nieuwe range aan CREDI® Compounds vervolgt Sonneveld het traject van de introductie van banketgrondstoffen. Behalve de Broer spijs en marsepein specialiteiten, levert Sonneveld een uitgebreid assortiment aan banketmixen en roompoeders onder het Credin merk. Onze banketbakkers zullen je blijven verrassen met smaakvolle en creatieve combinaties, waarin smaak en fruit een hoofdrol spelen.

 

 
 
 
 

 

Nieuw in het assortiment banketproducten zijn de CREDI® Compounds. Deze compounds zijn een serie van hoogwaardige fruitconcentraten die eenvoudig in diverse applicaties gebruikt kunnen worden. Als smaakmaker om een neutrale bavaroise om te toveren tot seizoenspecialiteit of als variatie op je cake, je kunt er alle kanten mee op! Gemakkelijk veelzijdig… en lekker!

 
9/15
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...