nieuws_45

Fond is in veel gevallen de familienaam voor bavaroispoeders. Van fond maakt u dus een bavarois. Credi Fond Neutraal is een veelzijdig product waarmee gevarieerd kan worden. Denk hierbij aan de toepassing van verschillende smaken zoals aardbei, framboos, toffee en nog meer. Bavarois wordt meestal als vulling gebruikt voor gebak (zowel stukwerk als taarten of plaatgebak), in combinatie met cake en/of kapsel. Credi Fond Neutraal heeft, zoals de naam al aangeeft, geen smaak van zichzelf. Deze moet hier dus aan toegevoegd worden.

COPY Overstap Evert Bos_422

GELEREN IN DE VRIEZER

 

 

Bavarois op basis van Credi Fond Neutraal wordt niet meer gebakken of verhit. Integendeel, het moet geleren voordat het product verder afgewerkt kan worden. Dit geleren (van de gelatine) gebeurt meestal in de vriezer en incidenteel in de koeling.

 

COPY Overstap Evert Bos_423

VARIEER MET SMAKEN EN KLEUREN

 

Met fond kunt u variëren in verschillende smaken. Ook kunt u verschillende soorten fruit toevoegen, waardoor de fond fris en fruitig wordt. Tevens zal het een kleurtje krijgen (afhankelijk van het fruit dat u gebruikt). Wilt u toch voor een sensuelere smaak gaan, dan kunt u bijvoorbeeld toffee, chocolade of karamel aan de fond toevoegen. De neutrale smaak van dit product biedt u vele variatiemogelijkheden, maar vooral ook gemak!

 

COPY Overstap Evert Bos_424

LEKKER ALS VULLING IN GEBAK

 

Bavarois is van oudsher een veel toegepaste vulling van gebak in de banketbakkerij vanwege de stabiele eigenschappen en het juiste mondgevoel. Daarnaast is de smaak eenvoudig aan te passen aan de toepassing en aan smaakcombinaties die gewenst zijn in het eindproduct.

 

Fond is in veel gevallen de familienaam voor bavaroispoeders. Varieer met smaken en kleuren in uw banketbakkerij met behulp van Credi Fond Neutral!

 
11/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...