Amandelspijs in een mooi kwaliteitsproduct. Het product kent een lange weg van de amandeloogst in Californië tot de kwaliteitsspijs bij jou op de werkbank. Daarnaast is spijs ook het product bij uitstek wat net dát onderscheid kan bieden waar jouw ambacht uit spreekt!

 

Van amandel
tot spijspil

 

De amandelen die gebruikt worden voor de Broer Amandelspijzen vinden grotendeels hun herkomst in Californië. Daar worden ze met zorg geteeld en ondergaan ze de eerste kwaliteitscheck. Alleen de beste amandelen die voldoen aan onze ingangsnormen komen in aanmerking voor verdere verwerking in onze moderne fabriek.

 

Uiteraard hebben we, net als bij granen, te maken met oogstwisselingen. Dit jaar wordt een grote oogst verwacht van kwalitatief goede amandelen. Beter zelfs nog dan de oogsten van afgelopen jaren. Ieder jaar vindt opnieuw een productkeuring plaats en worden waar nodig aanpassingen gedaan op het recept van de amandelspijs. Na een strenge uitgangscontrole, waar baktesten uiteraard onderdeel van uitmaken, is de amandelspijs klaar om verwerkt te worden in jouw lekkerste producten. Producten waar ons bakkershart, maar vooral ook de consument blij van wordt!

 

De geselecteerde amandelen worden niet alleen gebruikt voor de productie van Broer Amandelspijs, maar ook koekjesspijzen en marsepein. Bekijk het assortiment op www.sonneveld.com/broer

Product uitgelicht Amandelspijs_635

Amandelspijs

Amandelspijs in een mooi kwaliteitsproduct. Het product kent een lange weg van de amandeloogst in Californië tot de kwaliteitsspijs bij jou op de werkbank. Daarnaast is spijs ook het product bij uitstek wat net dát nderscheid kan bieden waar jouw ambacht uit spreekt!

 
9/15
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...