Lees verder


Vertrouwde Sonneveld kwaliteit in een nieuwe verpakking

Het was al eerder aangekondigd en de eerste stappen zijn ook al gezet. De gehele verpakkingslijn van Sonneveld krijgt een nieuw uiterlijk. Eerder dit jaar zijn de ProSon dozen al in een nieuw jasje gestoken. Ook de lossingsspuitbussen krijgen vanaf september een nieuw uiterlijk. Dit najaar kun je ook de eerste vernieuwde poederzakken bij je bestelling vinden. De vertrouwde kleurcodering behouden we natuurlijk.

 

Vanaf eind september zullen de eerste zakken uitgeleverd worden. Gedurende de komende maanden zal de overgang van de oude naar de nieuwe verpakking geleidelijk plaatsvinden, om zo de impact op het milieu te beperken.

Nieuws_526

Drie nieuwe soorten marsepein

Vanaf september is het assortiment Broer marsepein aangevuld met drie nieuwe soorten marsepein, bereid volgens de Lübecker (warme) methode. Na uitgebreide markttesten zijn er drie versies beschikbaar; 1:1,5 voor een extra plastische marsepein, een 1:2 variant voor vorm- en vulwerk en een 1:3 voor uitrol- en decoreerwerk. Benieuwd geworden? Vraag je accountmanager voor meer informatie.

Nieuws_633
Nieuws_634

Er gebeuren mooie dingen
als je samen bakt!

Dit jaar heeft Sonneveld op de IBA gestaan met haar Orkla Food Ingredients zusterbedrijven Credin en Dragsbaek, twee gerenommeerde bedrijven in banket. Door samen te werken profiteren onze klanten van het beste uit de diverse werelden. We inspireren elkaar en komen met nieuwe bakkerij ingrediënten en -oplossingen.


Nieuws

 
11/15
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...