PRODUCT UITGELICHT:

al 20 jaar lol
van deze jarige Kwarkbol 

 

De Kwarkbol is twintig jaar geleden door Sonneveld ontwikkeld en geïntroduceerd. De oorsprong van de Kwarkbol ligt in Duitsland waar Geert Sonneveld met een soortgelijk product in aanraking kwam. Dit product nam hij mee naar Nederland alwaar de afdeling R&D er een prachtige variant op heeft ontwikkeld. 

Wie bakt waar?_7

Het is een uniek product met een onderscheidende smaak en de consument komt er graag voor terug. De Kwarkbol is een lekker luchtig tussendoortje met een frisse, romige smaak van kwark. Ideaal als heerlijke traktatie voor bij de koffie of thee of als afwisseling bij de broodmaaltijd. Vooral tijdens de zomermaanden is de Kwarkbol heerlijk voor een picknick, een high tea of op het strand.

Het is geen brood en het is geen cake. Het zit tussen brood en banket in en je kunt het verschillend toepassen. De Kwarkbol kan zo uit het vuistje gegeten worden, maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden. Combineer de zomerse bollen met fruit voor een picknick, maak er een originele verjaardagstaart mee of rooster ze in plakjes voor de lunch.

Product uitgelicht_10 kwarkbol

Eerdere Kwarkbol acties

Product uitgelicht_35 advertentie kwarkbol

Product uitgelicht_33 - advertentie kwarkbol

Hou ons in de gaten,
want we hebben weer een ludieke Kwarkbolactie deze zomer!

De Kwarkbol bestaat 20 jaar! Dit viert Sonneveld samen met de bakker met een verrassende Kwarkbol zomeractie. Lees meer over de Kwarkbol in het inspiratiemagazine HandSon.

 
5/13
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...