Wijziging in poederzakken

Eén soort zak, uiteraard gemaakt van FSC papier


Een kritische blik op kleinbrood 

Upgrade QS Luxe Platinum


LIMITED EDITION! 

Greek Style Yoghurt Cake


SAMEN OP WEG NAAR EEN DUURZAME TOEKOMST 

Sonneveld en vervoerder van Andel gaan verder…..


Lees verder

Wijziging in poederzakken

Bij Sonneveld bekijken wij onze producten kritisch. Dit geldt voor producten, processen, recepturen en uiteraard ook de verpakkingen. Vanaf nu zullen alle broodmixen gefaseerd overgaan naar één soort zak, uiteraard gemaakt van FSC papier en voorzien van de kleurcodering die je gewend bent. De zakken zijn volledig te recyclen door de papieren lagen en de kunststof inliner in gescheiden afvalstromen af te voeren.


Nieuws_1043
Nieuws curve lijn


Nieuws_1045

Een kritische blik op kleinbrood

Regelmatig nemen wij ons portfolio onder de loep. Sluit het nog aan bij de gebruikswensen van de bakker? Passen de producteigenschappen nog bij wat de eindconsument prefereert? Tijd om het QS kleinbrood eens te bekijken.


Upgrade QS Luxe Platinum

De grote pluspunten van de QS Luxe Platinum zijn de goede verwerking en een premium eindproduct, zonder gaten onder de korst en een uitstekende smaak. Dit waren dan ook de randvoorwaarden voor de upgrade van dit product. Bij deze upgrade is het verwerkingsgemak fors verbeterd. Zo heeft deze mix een hogere wateropname, meer ovenrijs, een verbeterde structuur en malsheid en een betere stand na het bakken. Zo zie je maar… er is altijd ruimte voor verbetering. De vernieuwde QS Luxe Platinum is vanaf nu beschikbaar bij je grossier.


LIMITED EDITION!

Greek Style Yoghurt Cake

De eetgewoonten van consumenten veranderen continu. Trends die we momenteel terug zien in voedingsmiddelen zijn o.a. buitenlandse invloeden, gezondheid en duurzame keuzes. We zien steeds meer producten met Griekse yoghurt in de schappen. Deze groei is niet alleen in Nederland te zien, maar zelfs wereldwijd. Griekse yoghurt wordt geassocieerd met een frisse yoghurtsmaak en is ideaal te combineren met fruit. Deze smaak zie je terug in combinatie met ijs, bars of in combinatie met granola. Maar yoghurt is ook ideaal voor een overheerlijke cakespecialiteit. Credi Greek Style Yogurt Cake is dé perfecte basis hiervoor.


Credi Greek Style Yoghurt Cake

Deze nieuwe cakemix met natuurlijk yoghurtaroma in een 50% mix. De cakemix heeft een lichte kruimkleur en is goed vullingdragend. Ideaal dus voor fruit. Deze frisse cake is dé specialiteit van dit voorjaar en is beschikbaar tot eind juli.

Nieuws_1046


SAMEN OP WEG NAAR EEN DUURZAME TOEKOMST

Sonneveld en vervoerder van Andel gaan verder…..

Met de acquisities van Broer B.V. en Vamo B.V. zijn wij een totaalleverancier voor de bakkerij geworden. Hierdoor is het aantal productielocaties ook uitgebreid. Dit vraagt om optimalisatie van de logistieke keten.


nieuws_46 - logo 60 jaar

Sonneveld heeft in Van Andel & Zonen al meer dan 50 jaar een betrouwbare logistieke partner gevonden. Gezamenlijk hebben wij besloten deze samenwerking verder te brengen in een strategisch partnerschap. Onderdeel van deze strategische samenwerking is vergaande automatisering van de logistieke processen. Tevens worden alle eindproducten van de verschillende productielocaties samengebracht in één magazijn. Vanuit dit centrale magazijn worden producten naar onze rechtstreekse klanten en grossiers gebracht.

Nieuws

 
6/13
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...