Foto Pim van der Breggen

DE ZOMER IN...

met nieuwe energie.

De eerste zonnige dagen met lekkere voorjaarstemperaturen liggen alweer achter ons. En ik weet niet hoe dat u vergaat, maar ik kan hier altijd weer echt van genieten. Weer buiten bezig zijn in de tuin of gewoon lekker wat lezen terwijl je in de zon zit. Lekker zomers: met de boot over het water of met een sandwich in de hand genieten op het strand!

 

Deze ontspanning geeft vaak ook weer frisse ideeën voor de zomer die voor ons ligt! Kijk naar uw consumenten en ontvang ze als gasten in uw winkel. Verras ze met leuke, creatieve producten. Wij bij Sonneveld, veelal bakker van huis uit, voelen ons ook sterk betrokken bij de uitdagingen van u als bakker. Wij willen graag samen met u de behoefte van uw klant proberen in te vullen. Door ons loyaliteitsprogramma ‘Puur voor de Bakker’ hebben wij met u de afgelopen jaren vele Europese steden bezocht. Onze bakkers zijn geïnspireerd geraakt in de diverse steden en hebben weer mooie recepten gemaakt die we graag met u willen delen.

 

En de zomercampagne rond onze nieuwe Kwarkmix is ook een echte tropische verrassing; leuk, eigenwijs en eenvoudig met een roze randje; de zomer in met…?

 

LATEN WE DE ZOMER VIEREN EN ER WEER SAMEN EEN SUCCES VAN MAKEN.


Pim van der Breggen

Commercieel Directeur Nederland

Pim van der Breggen, Commercieel directeur Nederland bij Sonneveld, vertelt u meer over de te maken keuzes in de bakkerij. Lees nu de nieuwe uitgave van de HandSon, hét inspiratiemagazine voor de ambachtelijke bakker.

 
3/13
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...