nieuws_45

Overstap Evert Bos

Met de overname van Broer Bakery Ingredients in 2016 kwam er voor Sonneveld een geheel nieuwe tak van ingrediënten bij: banket-, ijs - en spijsgrondstoffen. Hierdoor kan Sonneveld een breder assortiment aan haar klanten aanbieden. De combinatie van assortimenten van Broer en Sonneveld biedt onze klant voordelen op het gebied van nieuwe productideeën.


Lees verder


Kun je vertellen waarom je de overstap van brood naar banket maakt?
Met de overname van Broer Bakery Ingredients in 2016 kwam er voor Sonneveld een geheel nieuwe tak van ingrediënten bij: banket-, ijs - en spijsgrondstoffen. Hierdoor kan Sonneveld een breder assortiment aan haar klanten aanbieden. De combinatie van assortimenten van Broer en Sonneveld biedt onze klant voordelen op het gebied van nieuwe productideeën. Sonneveld geeft mij de kans om mijzelf hierin verder te gaan ontwikkelen en de opgedane kennis van de afgelopen jaren toe te passen binnen het banketassortiment. Producten van zusterorganisaties vullen ons assortiment aan, deze willen we graag beschikbaar maken voor de Nederlandse markt.

 

Wat ga je precies doen?
Als key accountmanager banket zal ik mij vooral gaan richten op de klanten en potentiele klanten die binnen de banketsector actief zijn. Met mooie producten en nieuwe combinaties van ingrediënten uit de beide assortimenten wil ik vernieuwing in de bakkerijsector geven. Samen met Salesteam Nederland kunnen we gedifferentieerd aandacht geven aan onze klanten in de ambachtelijke sector, in de middenbedrijven en in de industriële sector. Op deze manier willen we verder groeien in de Nederlandse markt.

 

Hoe kijk je terug?
Deze vraag klinkt alsof ik weg zou gaan bij Sonneveld, maar dat is niet zo. Ik vind het erg belangrijk om te blijven benadrukken dat ook mijn nieuwe functie bij Broer Bakery Ingredients een nieuwe functie binnen Sonneveld is. Ik kijk met veel voldoening en plezier terug op mijn werk binnen het team Ambacht NL. Er zijn mijlpalen bereikt, zoals een recordvolume voor Sonneveld in de ambachtelijke sector, terwijl dit een krimpende markt is. We hebben met een team van zes man/vrouw op structurele wijze samengewerkt binnen de visie van Sonneveld om met duo’s de markt te bewerken, waarbij we van elkaars kwaliteiten konden leren en elkaar konden versterken.

Overstap Evert Bos

 
10/13
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...