In de ban
     van banket!

 

 

In 2017 introduceerden wij een aantal nieuwe banketproducten van het merk ‘Credin’. Die producten zijn enthousiast ontvangen en daarom gaan we het Credin assortiment uitbreiden. Want je wilt toch een veelzijdig banketassortiment?! Grondstoffen voor cake, kapsel, gele room en soezen mogen daarin niet ontbreken, die vormen de goede basis voor ieder assortiment.

Lees verder

In de ban van banket

SMAAKMAKER AAN HET WOORD!

Niek van Waarde is baktechnisch adviseur bij Sonneveld. Hij was nauw betrokken bij het benchmarkonderzoek van de grondstoffen die nu het Credin assortiment vormen. Samen met de baktechnisch adviseurs Christophe Lequet (Credin Denemarken) en Marcel Bakker (Broer). Gedrieën namen ze, met het oog op de Nederlandse klant, de producten kritisch onder de loep. Niek: "We hebben een hoge kwaliteit basisgrondstoffen neergezet. Producten met een verfijnde, onderscheidende smaak. Zo heeft de Credi Crème Authentique een specifieke karamel en melkachtige smaak. De Credi Cake heeft een uitstekende malsheid en een neutrale smaak, waardoor je er fijn mee kunt combineren. Denk maar aan cakevariaties met noten, vruchten en/ of specerijen. Mogelijkheden genoeg.”

In de ban van banket_535
In de ban van banket_536
In de ban van banket_537
Sonneveld heeft
de smaak van banket
te pakken. NU JIJ!

 

Kijk voor de productinformatie op onze website. Daar staat ook alles over de inspirerende recepten die voortkomen uit de internationale samenwerking!

Credin: de smaakmaker

Sonneveld staat sinds jaar en dag bekend om haar kwalitatieve grondstoffen voor brood. Met de kennis en expertise van Broer en ons zusterbedrijf Credin, kunnen we dezelfde hoge kwaliteit banketgrondstoffen beschikbaar maken voor de Nederlandse bakker. De bestaande banketmixen in het assortiment van Sonneveld, Broer en Credin hebben we vergeleken met elkaar en met producten in de markt. Vervolgens hebben we een selectie gemaakt uit dé beste grondstoffen. Resultaat: alle vertrouwde - (Sonnique, Sonnet, Broyal) en nieuwe banketgrondstoffen zijn voortaan onder één merknaam voor banket verkrijgbaar: Credin.

Gemakkelijk veelzijdig

Een merk is voor iedereen eenvoudig en overzichtelijk. Nu kun je heel makkelijk en snel jouw banketassortiment invullen. Met producten die met een simpele twist zijn om te toveren in diverse aantrekkelijke eindproducten.

 

Dat smaakt naar meer…

Om deze kennis en ervaring te delen, werkten de Europese ontwikkelaars en bakkers van Sonneveld nauw samen om te kijken welke producten goed passen bij de diverse markten. Welke producten maakt de Nederlandse bakker gemakkelijk veelzijdiger?

In de ban van banket

 
11/15
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...